Pagina wordt geladen...
bestellen

Graszoden bestellen

Smaragd graszoden

Midden op de Veluwe bij het plaatsje Garderen kweekt Bos Graszoden B.V. al sinds 1973 graszoden van uitzonderlijk hoge kwaliteit: We zijn trots op onze SMARAGD graszoden.

Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid van 10 hectare naar ruim 100 hectare graszoden.

Topkwaliteit

Vanaf de start in 1973 staat één ding vast: alleen topkwaliteit graszoden mogen ons bedrijf verlaten. Tot op de dag van vandaag zijn wij niet van ons standpunt afgeweken. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar nog betere graszaadmengsels en nieuwe kweekmethoden. Zo testen wij op ons proefveld in samenwerking met NOC/NSF maar liefst 180 verschillende rassen en soorten gras.

Niet alleen het graszaadmengsel en de kweekmethode staan garant voor een topkwaliteit, ook de wijze van aanleveren is een essentiële schakel in het proces. Om onze graszoden in optimale conditie te kunnen aanleveren snijden wij de zoden direct voor transport.

Onze graszoden kweken we op de hoge zandgronden tussen de bossen van Uddel, Nieuw-Milligen en Garderen. De bodem van de Veluwe is van nature arm aan elementen. Dit is voor de graszodenteelt zeer gunstig. Door de schrale voeding in de grond moet het gras extra zijn best doen om te groeien. Het resultaat: sterk gras dat bij u direct goed van de grond komt.

Het kweken van graszoden begint bij de bewerking van de grond. Wij werken alleen met speciaal voor ons bedrijf ontwikkelde machines. Deze machines hebben voorzieningen waardoor ze bodem en gras geen geweld aandoen. Bij veel van deze machines stonden we zelf aan de basis van de ontwikkeling.

Grassoorten

Bos graszoden bv levert onder de handelsnaam SMARAGD graszoden verschillende soorten graszoden, elk met hun specifieke eigenschappen. Zo hebben we voor particulier gebruik speelgazon van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Voor sportvelden leveren wij speciaal gekweekte sportzoden en voor golfbanen kweken wij tee- en fairwayzoden.

Al onze graszoden zijn leverbaar als grasrol met een formaat van 40 x 250 cm. Daarnaast leveren we ook gras af als z.g. Big Slabs™ met een breedte van 0,5 of 1 meter en tot maximaal 60 meter lang. Deze graszoden zijn uitermate geschikt voor het snel en zonder veel naden leggen van grotere oppervlakten. Over de vraag welke grassoort het beste past bij het uit te voeren project kunnen wij u uitgebreid informeren.

Welkom

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Even bellen voor een afspraak en wij ontmoeten u graag midden op de Veluwe in Nieuw-Milligen !

 

Bos Graszoden B.V.
 
Kruisseltseweg 45
3888 NV Nieuw-Milligen( uitsluitend na afspraak )
TEL (0577) 456555
FAX (0577) 456433
Rabobank Voorthuizen
NL67 RABO0354 2704 94
Vooruitbetaling per bank
 
Openingstijden
ma t/m vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur
ma t/m vrijdag:
's middags gesloten
zaterdag:
Gesloten.
 

Toegangsweg Kruisseltseweg 45

Toegangsweg Kruisseltseweg 45

UP
© 2015 Ealze Nammen